Події

На травневі свята понад 100 житомирських військовослужбовців втекли з військових частин

12 May 2014, 10:47

На травневі свята близько сотні військовослужбовців, призваних до лав Збройних Сил України під час часткової мобілізації, самовільно залишили військові частини в Житомирській області.

Про це повідомляє сайт Житомирської міської ради.

Т.в.о. командира військової частини А1494 полковник Р.С.Волков звернувся до міської влади з проханням оприлюднити списки військовослужбовців, які були призвані до лав Збройних Сил України під час часткової мобілізації, на особливий період та самовільно залишили військову частину».

«В умовах складної воєнно-політичної обстановки у цей час, коли вирішується доля України, дані військовослужбовці самовільно залишили розташування військових частин, показуючи цим своє байдуже відношення до ситуації, що склалася в державі. З метою привселюдної демонстрації їхнього ганебного вчинку прошу висвітлити дані списки у місцевих та обласних друкованих виданнях, сповістити органи влади по місцям їхніх проживання», - зазначив Волков.

У списках – 69 військовослужбовців військової частини А0409 (м. Новоград-Волинський) та 33 військовослужбовця військової частини А3091 (м. Бердичів). Прізвища мобілізованих, які напередодні травневих свят самовільно покинули військові частини та не повернулися в місце розташування частини, можна переглянути тут.

Після публікації списків, частина військовослужбовців повернулися у військові частини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі