Місто

У Житомирі велика гілка зі старої тополі впала на дитячий майданчик

12 May 2014, 18:13

12 травня у Житомирі в одному з дворів по вулиці Жукова гілка зі старої тополі впала на дитячий майданчик і мало не прибила людину. Очевидці розповідають: зірвався сильний вітер, тополя хруснула і велетенська гілка полетіла додолу, чоловік ледь устиг відскочити. Люди кажуть: тут щодня грається купа дітей і, якби вона впала в той момент, наслідки були б жахливими.

«Буквально вчора ми тут гуляли з дітьми і дружиною, крім нас, було ще десь близько 20 людей. Ось пісочниця, дитячий майданчик», - розповідає Олександр Гірин, який мешкає у сусідньому будинку.

Помітивши гілляку на землі, люди йдуть в обхід, а ті, які щодня гуляють тут з дітьми, переходять на інший майданчик.

Люди кажуть: неодноразово зверталися до працівників ЖЕКу, щоб ті зрізали аварійні дерева, але отримували лише відписки. Після того, що трапилося з сусідом, викликали міліцію.

Щоб зрізати ще одну гілляку, яка нависла над пісочницею, люди почали телефонувати у «Зеленбуд», втім там слухавки не брали. Тому довелося викликати працівників ДСНС. Рятувальники одразу ж взялися до роботи.

Мешканці дякують рятувальникам за те, що ті відгукнулися і оперативно ліквідували загрозу. Але на роботу ЖЕКу і «Зеленбуду» найближчим часом збираються скаржитися до міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі