Політика

Віталій Журавський: Якщо упродовж ста днів новий Президент доведе, що працює на благо держави – я стану поруч

22 May 2014, 14:30

 Народний депутат Віталій Журавський готовий підставити плече майбутньому Главі держави винятково у тому випадку, якщо упродовж перших ста днів президентства той зуміє довести свою користь простим людям. Про це політик повідомив під час зустрічі із жителями селища Народичі та села Мотійки Житомирської області.

Політик відверто зізнався, що не хотів би впливати власною позицією на волевиявлення виборців. 

«Кого обирати – це особисте питання кожного. Виборці мого виборчого округу мають різні політичні уподобання. І тому я б не хотів своєю позицією щодо того чи іншого кандидата впливати на ваше волевиявлення», - зауважив Віталій Журавський, звертаюсь до жителів селища Народичі та села Мотійки.

«Якщо вибори Президента, які відбудуться 25 травня, пройдуть чесно, прозоро, без порушень і їх визнає міжнародна спільнота, то тільки через 100 днів я зможу визначитись, підтримувати мені майбутнього Президента, або ні. Якщо побачу, що він працює на державу і для людей, - я стану поруч, якщо ні – перейду в опозицію», - додав політик.

Віталій Журавський також закликав громадян прийти на виборчі дільниці та виконати свій громадянський обов’язок. «В країні повинен бути не лише легітимний парламент, але й легітимний Президент. Той Президент, якого оберете ви», - резюмував парламентарій.

Прес-служба народного депутата України Віталія Журавського  

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі