Події

Стало відомо ім’я ще одного військового з Житомирської області, який загинув під Рубіжним

23 May 2014, 12:04

22 травня під час бою поблизу міста Рубіжне Луганської області під обстріл потрапили військові 30-ї окремої механізованої бригади з Новограда-Волинського.

За інформацією підполковника Владислава Селезньова з оперативної групи з інформування АТО, 22 травня поблизу населеного пункту Рубіжне загинуло два українських військовослужбовці, 7 отримали поранення.

«За минулу добу українські силовики провели ряд вдалих операцій, зокрема не допустили чергової спроби прориву кільця оточення АТО на півночі та ліквідували загін терористів поблизу Рубіжного. Йдеться про банду бойовиків з Луганська, російських найманців, які останнім часом дислокувались в місті Антрацит. Втрати бойовиків під час бою складають до 20 вбитими та біля 30 поранених... На жаль, українська армія понесла втрати. Під час операції загинули 2 та поранені 7 українських військовослужбовців», - повідомив на своїй сторінці у Facebook Владислав Селезньов.

Як повідомляв Житомир.info, в результаті обстрілу був смертельно поранений в голову сержант Сергій Ярошенко з села Радовель Олевського району. Ще один військовий Олег Торжанський з Баранівки отримав поранення та був госпіталізований.

23 травня Житомир.info стало відомо ім’я ще одного військовослужбовця, який загинув під Рубіжним Луганської області. Це Ковальчук Олександр Володимирович, 21.03.1984 року народження, з села Лопатичі Олевського району, неодружений. Призваний по мобілізації 26 березня 2014 року.

Фото з групи міста Рубіжне в соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі