Політика

Перш ніж проголосувати, Геннадій Зубко з дружиною помолилися у церкві

25 May 2014, 14:59

З 8 ранку житомиряни масово йдуть до свої виборчі дільниці. Обирають Президента України, чекають змін на краще у всій державі. Та не варто надіятись на те, що одна людина зможе в один день все змінити, вважає народний депутат України Геннадій Зубко.

«Все залежить від нас особисто, що ми будемо робити, як ми будемо впливати на майбутнього Президента, як ми будемо заставляти його виконувати те, що було обіцяно, - ось це залежить від громади», - переконаний нардеп.

Геннадій Зубко з самого ранку разом з дружиною пішов до церкви, каже: лише з Божою допомогою Україна зміцніє та вийде з багаторічної кризи. Молитва – це один із важливих інструментів для подальших змін в країні, переконаний народний депутат, особливо в такий відповідальний день.

Після Богослужіння Геннадій та Людмила Зубко виконали свій громадський обов’язок: на виборчій дільниці 411, що в дитсадку №43, віддали свій голос за одного з кандидатів на пост Президента України. В першу чергу, як каже сам нардеп, голосував за краще життя українців.

Якщо на виборах 25 травня жоден з кандидатів не набере більше половини голосів виборців, в такому випадку українцям доведеться проголосувати ще раз, в другому турі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі