Місто

Матері та дружини військових житомирської 95-ї бригади вимагають повернути зі Сходу їхніх чоловіків

27 May 2014, 17:21

 Як тільки мова заходить про військових 95-ї бригади, вони не можуть стримати емоцій. Мами та дружини житомирських десантників, які зараз перебувають на Сході України, 27 травня прийшли до голови ОДА Сидора Кізіна. Головна їх вимога – провести ротацію і повернути на місце дислокації житомирських військових, які вже три місяці перебувають у зоні бойових дій без належного озброєння, їжі і навіть води.

Вислухавши усі проблеми, голова Житомирської ОДА пояснює: поліпшити ситуацію на рівні області практично неможливо, тож обіцяє надіслати листи до Кабміну, Міноборони та голови Верховної Ради аби визначити правовий статус військовослужбовців Житомирщини, підвищити їм зарплати і забезпечити страховками, а також надати бійцям можливість бодай через 45 днів побувати вдома.

Рідні житомирських десантників кажуть, що не сидітимуть склавши руки і вже у четвер, 29 травня, збираються їхати до Верховної Ради і вимагати, аби влада таки провела ротацію і забезпечила усіх військових харчами та засобами індивідуального захисту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі