Суспільство

ТОВ «БТК-Центр Комплект» фруктами та солодощами привітали зі святом особливих дітей Житомира

1 June 2014, 14:12

1 червня, коли в усьому світі відзначають День захисту дітей, вітання та подарунки приймали і житомирські дітки, яким доводиться щодня зносити тягар хвороб.

Благодійну акцію для особливої дітвори провела Громадська організація «Спілка дітей-інвалідів» міста Житомира за підтримки небайдужих людей.

«В нашій організації на обліку 196 дітей віком від 6 до 18 років з різними тяжкими захворюваннями. Більша частина з них хворі на дитячий церебральний параліч та не можуть самостійно пересуватися. Ці діти проживають в складних матеріальних умовах, тому що потребують постійного лікування, яке нині є затратним», - розповіли у громадській організації.

Не маючи достатнього фінансового забезпечення, однак бажаючи подарувати дітям шматочок щастя, «Спілка дітей-інвалідів» вже не перший раз звернулася з проханням про матеріальну підтримку до ТОВ «БТК-Центр Комплект» (Центр Утеплення).

Товариство відразу ж відгукнулося, виділивши кошти на закупівлю фруктів, солодощів та інших продуктів харчування для 100 дітей, що перебувають на обліку «Спілки дітей-інвалідів».

Руку допомоги, тим, хто того потребує, ТОВ «БТК-Центр Комплект» простягає не вперше.

«Вже вкотре допомагаємо подібним організаціям, адже це блага справа. Скажімо, торік до нас зверталися представники Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму: діти збиралися в Латвію на чемпіонат Європи з лижного орієнтування, а коштів на підготовку до змагань і придбання лижного екіпірування не було. Ми долучилися до цієї справи і допомогли фінансово. В цьому році ми знову відкликнулись на звернення Федерації спортивного орієнтування України за матеріальною допомогою для підготовки вихованців збірної України до Чемпіонату Європи. Також періодично виділяємо кошти організації «Червоний Хрест». Не змогли залишитись осторонь і останніх подій, що відбуваються в Україні, та надали матеріальну допомогу сім'ям загиблих військовослужбовців 95-ї аеромобільної бригади, які звернулися до нас», - розповіла працівник «БТК-Центр Комплект» Ольга Плечко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі