Місто

У Житомирі чотири фірми стали переможцями конкурсу з вивезення сміття

7 June 2014, 13:37

 Конкурс з вивезення побутових відходів у Житомирі виграли чотири підприємства.

На сайті Житомирської мерії опублікований проект рішення сесії міськради «Про визначення  виконавців послуг з вивезення побутових відходів та вторинної сировини, що утворилася в результаті роздільного збирання побутових відходів на території м. Житомира, на конкурсних засадах».

Так, відповідно до проекту рішення, визначити виконавцями послуг з вивезення побутових відходів та вторинної сировини за результатами проведеного конкурсу міська рада вирішила:

1. Товариство з обмеженою відповідальністю «Екопоінт - Житомир»

2. Приватне підприємство «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №4»

3. Комунальне підприємство «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради по лоту №5 строком на 5 років;

4. Комунальне підприємство «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство №11» Житомирської міської ради по лоту №7 строком на 5 років.

Як розповідала 3 травня під час брифінгу начальник житлового господарства Житомирської міської ради Світлана Півоварова, брати участь у конкурсі мали намір дев’ять суб’єктів господарювання.

«Однак до 10-ї години 2 червня надали конкурсні пропозиції тільки шість суб’єктів господарювання. За результатами розгляду конкурсу були відхилені дві конкурсні пропозиції. До конкурсу були допущені п’ять суб’єктів, і за результатами оцінки конкурсної комісії, було визнано переможцями конкурсу на виконання послуг: ТОВ «Екопоінт», ПП ВЖРЕП №4, КП «КАТП-0628», КП ВЖРЕП №11», - інформувала Півоварова.

Нагадаємо, що з осені 2013 року у Житомирі вивіз сміття є окремою послугою і його вартість виведена з тарифу за утримання будинків і прибудинкових територій.

Як повідомляв Житомир.info, німецька компанія готова вкласти майже 100 млн.євро в переробку житомирського сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі