Влада

Колишні опоненти житомирського губернатора тепер виганяють з приймальні Кізіна активістів та журналістів

14 July 2014, 17:04

 14 липня два представники ГО «Автомайдан-Житомир» та представник партії «Демократичний Альянс» прийшли в приймальню губернатора Житомирської області за відповіддю на своє письмове звернення, адресоване Сидору Кізіну.

«Ми ходили сьогодні до Сидора Васильовича для того, щоб отримати відповідь. Ми попросили, щоб він роз'яснив ситуацію з непрозорими призначеннями і по можливості привів у статус «виконуючих обов’язки» тих людей, яких він призначив не погодивши з громадськістю. Поки ми стояли і розмовляли з секретарем, до приймальні зайшло близько 40 осіб», - розповів представник Автомайдану Валерій Арушанян.

Губернатора на місці не було, але активісти помітили, що на захист його кабінету стали люди, які ще два місяці тому самі вимагали відставки Сидора Кізіна і під час пікету ОДА 28 травня, протестуючи проти призначення Світлани Гресь директором обласного департамента сім’ї, молоді та спорту, у перших рядах проривалися у приймальню.

За словами Олександра Марголіна, сьогодні він став на захист губернатора, бо вважає, що Сидір Кізін практично не впливає на ті призначення, за які його критикують, тому не заслуговує на таке ставлення.

«Чого ми сьогодні тут? Шоб бардаку не було в місті. Замість того, щоб працювати, допомагати і знаходити діалог, виходить бардак. Призначення йдуть в першу чергу не від губернатора, а все-таки з міністерств, з Києва. І губернатор в цій системі просто як заручник», - переконаний Марголін, який не так давно виступав проти кадрових призначень Кізіна.

Попри те, що сьогодні активістам так  і не вдалося зустрітися з Кізіним, відступати вони не збираються і обіцяють перейти до більш рішучих дій, якщо голова ОДА не відреагує на їхнє звернення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі