Спорт

У Житомирі стартував всеукраїнський чемпіонат України з триатлону, спортсмени з Луганська не змогли приїхати

18 July 2014, 17:42

18 липня у житомирському гідропарку стартував всеукраїнський чемпіонат з триатлону на олімпійській дистанції. На змагання у Житомир з'їхалися кращі спортсмени з 10 областей України, зокрема і з Донеччини. Проте, луганські триатлоністи так і не змогли виїхати з охопленого війною регіону

«Тут зібралися найкращі триатлоністи в України. Сьогодні на старт виходить 55 спортсменів з 10 областей. На превеликий жаль, не приїхали заявлені учасники з Луганської області. Втім, незважаючи на важку ситуацію в країні, ми сподіваємося, що чемпіонат відбудеться на найвищому рівні»- говорить головний суддя чемпіонату Наталія Кирилович.

Змагання триватимуть два дні. У перший день учасникам чемпіонату доведеться подолати три дистанції - заплив на 1,5 км, їзда на велосипеді на 40 км і біг на 10 км.

Еліту українського триатлону не злякала навіть злива, яка розпочалася якраз перед стартом. Єдине, що непокоїть спортсменів - слизька дорога.

Як повідомляв Житомир.info, через чемпіонат з триатлону та перекриття в зв’язку з цим вулиці Черняховського 18 липня в центрі Житомира виникли «тягнучки».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі