Політика

З Житомира на Схід поїхала чергова партія шоколадних путінів

19 July 2014, 11:36

Шоколадні путіни поїхали на Схід. Фігурки президента РФ нашим військовим «Львівська майстерня шоколаду» Житомира відправляє не вперше. Як каже керівник «майстерні» Людмила Зубко, моральна підтримка особливо важлива.

«Ми намагаємося передати не тільки продукти, але й емоції – від нас це шоколадні путіни. Хоч так їм хлопці можуть зламати хребта. Нам так хочеться, аби там, на передовій, вони відчули, що ми з ними», - каже Людмила.

«Львівська майстерня шоколаду» та кав’ярня «Брама» давно беруть участь в благодійній допомозі, ще з часів початку Майдану, розповідає пані Зубко.

«На сьогодні військові - наш пріоритет. Буквально вчора ми перерахували гроші пораненим, а ввечері отримали ще один рахунок від хлопця, який втратив ногу. Абсолютно всі люди, які тут працюють, хто 5, хто 10 грн. дав для їх потреб. Від кав'ярні окремо передали гроші. Також те, що відправляємо кожної п'ятниці: це кава, вологі серветки, одяг – все, що ми можемо», розповіла Людмила Зубко.

Вона переконана: якщо людина може пожертвувати на потреби військових лише гривню, то це вже вагомий вклад.

«Якщо кожен житомирянин дасть по гривні – то наскільки важлива ця допомога буде для пораненого військового і його родини», - наголошує жінка.

Окрім «Львівської майстерні шоколаду» та «Брами» до формування 20-тонної вантажівки долучилось досить багато підприємців та установ, простих людей та навіть діти. Від початку травня і до сьогодні військові отримали більше 260 тонн допомоги від благодійників, а організували щотижневе завантаження та відправлення фури на Схід перший заступник глави Адміністрації Президента Геннадій Зубко та перший заступник міського голови Сергій Сухомлин. Військові 95-ої аеромобільної бригади потребують нашої підтримки. Україну захищають справжні чоловіки.

Житомир.info за інформацією у соцмережі Facebook

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі