Події

У Бердичеві здійснили черговий нічний напад на «Сбербанк России»

21 July 2014, 13:30

У ніч на понеділок 21 липня відділення “Сбербанка России” у центрі Бердичева, на вулиці Європейській, зазнало чергового нападу.

Про це повідомив сайт Бердичівські новини.

Пригода сталася у період між другою та четвертою годинами ночі. Очевидці розповідають, що близько третьої години почули шум та гам віддалік відділення – судячи з усього, натовп повертався після здійсненого погрому. Через якийсь час біля фінустанови з’явилися кілька авто та люди, які, імовірно, оглядали місце пригоди.

Картина нападу класична: камінням розбиті вікна та скляні двері. Пошкоджені кілька вікон, фактично знищені вхідні двері, котрі ведуть до цілодобового банкомату. Вивіску, точніше, слово «России» (початок назви завішений), обляпали червоною фарбою.

3 липня начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко пообіцяв направити до суду справи про напади на відділення російських банків.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві у ніч на 21 червня невідомі розмалювали фасади відділень «Ощадбанку Росії» і ВТБ.

У квітні цього року близько 10 людей пікетували відділення «Сбербанку России» на перехресті вулиць Київської та Східної у Житомирі.

15 червня відділення банку «Російський Стандарт» на вул. В. Бердичівській обласного центру закидали яйцями і облили зеленкою.

20 червня в Житомирі п'ять відділень російських банків закидали яйцями, облили зеленкою, а також пошкодили вивіски.

Відділення російських банків в Житомирі оцінили збиток від погромів більш ніж у 100 тис. грн.

Фото сайту Бердичівські новини

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі