Влада

У Житомирській міській раді продовжують шукати начальників двох управлінь

21 July 2014, 17:17

Посади начальника управління капітального будівництва та начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту і досі лишаються вакантними.

Виконком Житомирської міської ради оголосив конкурси на заміщення посад. Інформація про це опублікована на офіційному сайті мерії.

У вимогах до кандидата на посаду начальника управління капітального будівництва міської ради зазначено, що він повинен мати повну вищу будівельну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах має складати не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років. Кандидат повинен вільно володіти державною мовою.

Аналогічні вимоги (окрім будівельної освіти) і до кандидата на посаду начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Крім цього, виконком Житомирської міської ради шукає головного спеціаліста з організаційно-методичних питань управління охорони здоров’я та провідного спеціаліста сектору контролю та обліку кореспонденції відділу діловодства, контролю та господарського забезпечення міської ради.

Оголошення про конкурси надруковано в газеті «Місто» від 17.07. 2014 № 28.

Прийом документів: з 17 липня 2014 року по 15 серпня 2014 року.

Нагадаємо, Алла Корж, яка донедавна очолювала управління капітального будівництва Житомирської міської, написала заяву про звільнення за власним бажанням.

Звільнилася і начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськради Олена Сарно. У муніципальній газеті «Місто» (номер від 2 травня) було опубліковано оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади. Зараз у розділі «Вакансії» на сайті Житомирської міськради зазначено, що конкурс не відбувся.

На сайті мерії також є інформація про те, що не відбувся конкурс на заміщення посади начальника управління охорони здоров’я. Однак, зазначено тут, вже проведено конкурс на заступника начальника управління охорони здоров’я, нині проходить спеціальна перевірка кандидата.

Посада начальника управління охорони здоров'я Житомирської міськради, яке раніше очолював Віктор Борщівський, вакантна ще з червня минулого року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі