Події

У день представлення нового житомирського губернатора «ліберали» вимагають збільшення пенсій та зарплат

23 July 2014, 12:06

Близько сотні людей 23 липня прийшли під Житомирську обласну державну адміністрацію з прапорами Ліберальної партії України та національними стягами вимагати збільшення пенсій та мінімальної заробітної плати. Вони розгорнули п’ятиметровий банер «7 гривень на годину - це знущання!» і вишикувалися під вікнами ОДА.

Під час мітингу стався конфуз: до людей підійшла бабуся і почала говорити, що поки вони тут «хвилюються за зарплати», на сході України гинуть житомирські десантники. Жінка розповіла, що її онук служить у 95-й бригаді, і дуже емоційно пояснила, що зараз не на часі «переживати за свої шкури», а вона сама готова жити на 1000 гривень і ще віддавати гроші військовим, аби вони лише повернулися живими.

Люди переконують: прийшли сюди не в підтримку якогось з губернаторів, а лише вимагати гідних зарплат. Одні пропонують приєднатися до їхнього мітингу, інші не на камеру зізнаються - стоять за гроші і не знають, хто є лідером Ліберальної партії України.

Натомість, організатори акції повідомляють, що напередодні їхній лідер народний депутат Михайло Опанащенко оголосив початок акції «Людина – понад усе!» та народної ініціативи на підтримку законопроекту № 4842 про підвищення мінімальної заробітної плати. Про це він заявив 22 липня під час брифінгу у Верховній Раді України.

Нагадаємо, 23 липня о 12.00 відбудеться представлення новопризначеного голови Житомирської ОДА  - Сергія Машковського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі