Місто

У житомирських підприємців запитають, чи готові вони вказувати країну виробника на цінниках товару

23 July 2014, 17:41

Житомирських підприємців запрошують до обговорення проекту рішення виконавчого комітету щодо маркування товарів з зазначенням на цінниках країни виробника чи країни походження продукції.

Оголошення про проведення громадських обговорень розміщене на офіційному сайті Житомирської мерії, де від 21 липня опублікований і сам проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про маркування походження споживчих товарів».

Відповідно до даного проекту рішення виконкому житомирським підприємцям рекомендують на цінниках поруч з написами щодо ціни реалізації товару зазначати назву країни виготовлення продукції та/або графічне кольорове зображення її національного прапора.

У зв’язку з цим суб’єктів господарювання запрошують взяти участь в обговоренні даного питання, яке відбудеться 29 липня о 16.00 в залі засідань Житомирської міської ради за адресою майдан ім. С.П. Корольова, 4/2.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня член виконавчого комітету Дмитро Ткачук зареєстрував проект рішення, яким рекомендується магазинам та іншим закладам вказувати на цінниках країну виробника товарів, що реалізуються.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі