Влада

Машковський обіцяв прислухатися до людей, а Зубко говорив про місце Житомирщини в «короні областей»

24 July 2014, 11:30

 Одразу ж узятися за корупціонерів пообіцяв новопризначений губернатор Житомирщини Сергій Машковський під час офіційного представлення в облдержадміністрації 23 липня.

«Я розумію, що, можливо, це звучить навіть пафосно, але це вимога суспільства зараз. Ми повинні боротися. Якщо ми не подолаємо корупцію, у нас нічого не вийде. А все залежить тільки від нас. Не тільки від керівників області, але й від простих людей. Ми повинні бути єдиними в цьому. Інший крок на який я хотів би звернути увагу – це прозорі призначення на посаду», - сказав Сергій Машковський.

Представляти нового голову ОДА у Житомир приїхав перший заступник голови Адміністрації президента Геннадій Зубко. Він подарував Сергію Машковському фотографію із зображенням героїв Небесної Сотні, які полягли за демократичне майбутнє України, і подякував за готовність взяти на себе таку велику відповідальність.

«Потрібно зафіксувати ті слова, які він сьогодні запропонував як свій першочерговий план дій.. Я думаю, що Житомирська область ще не відбулася як область, яка повинна зайняти в короні областей України своє місце, в неї все ще попереду. І тому я хотів би бачити молодих управлінців, які в першу чергу відстоюють амбіції області, а не свої особисті», - сказав Зубко та наголосив, що він проти формування кадрової політики в державі по квотному принципу.

У свою чергу Сергій Машковський подякував за довіру і пообіцяв не повторювати помилок свого попередника, а саме – прислухатися до людей і співпрацювати з громадськими активістами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі