Суспільство

За 5 днів до Житомирської області приїхали ще майже 100 переселенців

25 July 2014, 13:39

Станом на 23 липня на території Житомирської області прийнято та розміщено 1439 переселенців, з яких 1238 прибули з Донецької та Луганської областей, 201 – з АР Крим.

Про це під час виступу на Житомирському обласному телебаченні розповів заступник начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Олег Держанівський, - повідомляє прес-служба ДСНС.

444 переселенця проживає в соціальних закладах, готелях та санаторіях. Ще 794 особи розмістилися у родичів та близьких. Загалом же область може прийняти 2143 особи.

Держанівський наголосив, що співробітники управління ДСНС постійно опікуються проблемами приїжджих.

«Так, аварійно-рятувальною частиною аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС у Житомирській області було надано допомогу по зрізанню аварійних дерев на території табору «Літня церква Різдва» у селі Зарічани Житомирського району, встановлено намети для тих, хто ще додатково планує прибути сюди. Переселенцями зі Сходу також постійно опікуються психологи Управління, допомагаючи їм адаптуватися до нових умов проживання, допомагаємо в організації дозвілля та отриманні необхідних знань з безпеки життєдіяльності. 25 липня рятувальники планують запросити вимушених переселенців на екскурсію до музею цивільного захисту населення», - розповів Олег Держанівський.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 18 липня Житомирська область прийняла 1349 переселенців, з яких 1004 особи прибули з Донецької та Луганської областей, а 345 – з Автономної Республіки Крим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі