Події

Житомирська міліція продовжує рейди по ринках, цього разу були на автомобільному

26 July 2014, 17:16

 Під час чергових профілактичних заходів правоохоронці приділили особливу увагу автомобільному ринку м. Житомира.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УМВС України в Житомирській області.

За словами начальника Житомирського міськвідділу міліції Володимира Остапчука, таке відпрацювання було організовано задля протидії крадіжкам автотранспорту, виявлення транспортних засобів, що знаходяться у розшуку або незаконно ввезені на територію України, та профілактики злочинних посягань на інше автомобільне обладнання.

«Працівники карного розшуку поспілкувалися як з автолюбителями, так і з продавцями, які здійснюють реалізацію відповідних товарів. Основною темою таких бесід було роз’яснення заходів запобігання найбільш поширеним злочинам, у тому числі, пов’язаними з транспортними засобами. Окремо підіймалося питання щодо запобігання торгівлі викраденими речами», - інформує обласне управління МВС.

Тим часом інша група оперативників перевіряла, чи не знаходяться у продажу запчастини та автомобілі, які були викрадені або незаконно потрапили на територію України. Результатом стало вилучення двох кузовів автомобілів «Нива» та «Volkswagen», автомобільної магнітоли та шин, на які не знайшлося відповідних документів. Нині правоохоронці з’ясовують, кому належить зазначене майно та встановлюють обставини, за яких воно опинилося на міському авторинку.

«Такі відпрацювання й надалі триватимуть на усіх ринках та торгівельних майданчиках обласного центру. Важливо, щоб житомиряни та гості міста могли спокійно купувати товари, не побоюючись, що можуть потрапити у неприємну кримінальну історію», - повідомив начальник міліції м. Житомира Володимир Остапчук.

 

Фото з сайту УМВС

Як повідомляв Житомир.info, минулими вихідними міліція проводила рейди на міських ринках Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі