Новини компаній

Що таке презентація?

29 July 2014, 14:30

svitppt.com.ua – що таке презентація?
Презентація може представляти набір картинок чи фото з пояснювальним текстом, вбудовану комп'ютерну анімацію, аудіо та відео файли та інші інтерактивні елементи. У сервісі SvitPPT ви знайдете велику кількість презентацій за будь-якою цікавою для Вас темою. Сайт орієнтований переважно на учнів та студентів. Частина матеріалів, наприклад з предмету «Я і Україна» або читання, буде корисна і для дошкільнят.

На нашому сайті безкоштовних презентацій svitppt.com.ua ви зможете скачати презентації з англійської й німецької мови або астрономії, ближче познайомитися з представниками флори і фауни на нашій планеті в презентаціях з біології, природознавства, екології та географії. На уроках в школі дітям буде цікаво дізнатися історію своєї країни та усього світу, яку можна знайти в презентаціях з історії. Для технарів є спеціальні розділи: презентації з фізики та математики, алгебри та геометрії. Любителям словесності присвячений розділ з російської мови та зарубіжної літератури, української літератури та мови. Більше дізнатися про спосіб життя та досягнення відомих людей можна з тем, які звуться «біографії» та «портфоліо».

Не обділені увагою і такі теми для презентацій як журналістика, соціологія, наука, політика, діловодство, виховна робота та педагогіка. На уроках музики вчитель може застосовувати інтерактивні презентації з музики, в яких можна почути звуки різних музичних інструментів. Майстри обов’язково знайдуть щось цікаве в вкладці трудового навчання, а програмісти-початківці зможуть покращити знання за допомогою презентацій з інформатики. Спортсменам, щоб не витрачати час на безсистемні тренування, рекомендую зазирнути в розділ з фізкультури та туризму.

Матеріали для зацікавлення студентів та школярів на уроках знайдуться у презентаціях на тему архітектури, культури, образотворчого мистецтва. Для студентів-медиків, майбутніх юристів та економістів також достатньо матеріалів. Непрофільні для багатьох предмети, такі як ОБЖ, релігієзнавство, філософія, психологія, відтепер не будуть потребувати багато часу на створення презентації, достатньо скачати вже готову на відповідній сторінці сайту.

Всі готові роботи відсортовані по відповідним розділам каталогу. На сайті презентацій svitppt.com.ua розділи відповідають основним шкільним та вузівським дисциплінам. Більше сотні презентацій стосуються також особливостей проходження та здачі ЗНО. Навіть за відсутності потрібної роботи у каталозі тем спробуйте використати вбудований пошук. Можливо, що ви не зовсім вірно визначили категорію. Для скачування робіт необхідно усього лише зайти через одну з 24 представлених відомих соціальних мереж. Всі завантаження є абсолютно безкоштовними. Якщо ж ви хочете допомогти нам покращити сайт, додайте на сайт презентацій свою якісну роботу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі