Місто

Влада Житомира показала знімки звільнених від торговців вулиць навколо Житнього ринку

1 August 2014, 10:01

Завдяки щоденним рейдам представників міської влади за участю правоохоронних органів у Житомирі наразі вдалося звільнити прилеглі до Житнього ринку вулиці від продавців сільгосппродукції, що здійснюють несанкціоновану торгівлю.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

З продавцями щоденно проводилися роз’яснювальні бесіди, надавалася інформація стосовно наявності місць для торгівлі, наданих адміністрацією «Житомирського кооперативного ринку». Наразі вдалося вмовити торговельників перейти до ринку для реалізації своєї продукції.

Надалі робота буде спрямована й на інші стихійні ринки, що існують у Житомирі, - стверджує директор департаменту власності та ринкового регулювання Житомирської міської ради Вікторія Краснопір.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин вкотре заговорив про «переселення» квіткарів з вул. Небесної сотні (колишня Московська), зауваживши, що їм буде запропоновано обрати одне з «кількох зручних місць» для торгівлі. Однак що це за місця, Сухомлин не конкретизував.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2014 року влада Житомира розпочала посилену боротьбу з вуличною торгівлею через щоденні рейди, протоколи та штрафи.

Фото прес-служби Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі