Місто

Сімейний центр «Острів розваг» запрошує житомирян на цікаві та веселі вихідні!

1 August 2014, 10:17

Ось і закінчуються літні канікули у малечі – настає останній літній місяць серпень. Вже незабаром – перший дзвоник у школах і щоденні заняття та уроки… Та не варто засмучуватись, адже улюблений «Острів розваг» пропонує своїм друзям весело та цікаво провести останній місяць канікул, так, аби спогади про це літо залишились з нами на довгий час.

В серпні сімейний центр підготував пізнавальну, видовищну та різноманітну розважальну програму для своїх маленьких друзів, аби ніхто не залишився байдужим.

Отже, запрошуємо відвідати в перші вихідні серпня:

2 серпня, субота (початок о 15:00) – яскраве та видовищне шоу мильних бульбашок. Є речі, на які можна дивитись нескінченно – це вода, вогонь та дитяча посмішка. Шоу мильних бульбашок поєднує в собі одразу дві речі – величезні та яскраві бульбашки і радість дітей, які просто обожнюють їх лопати!

3 серпня, неділя (початок о 15:00) – шоу маріонеток. Завітайте у казку – туди, де поєднуються повсякдення та ілюзія, де оживають ляльки та присутнє чаклунство… Чаклунство, яке ми називаємо любов`ю. Любов`ю до наших маленьких глядачів.

СЦ «Острів Розваг» - найкращі розваги в улюбленому місці!  

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі