Влада

Міноборони не підтверджує інформацію про загибель 70 військовослужбовців житомирських бригад

14 August 2014, 11:34

Пізно ввечері 13 серпня журналіст «Інтера» Роман Бочкала на своїй сторінці у Facebook написав про загибель 70 військовослужбовців двох житомирських бригад.

«В Житомир сьогодні доставили 70 тіл військовослужбовців із зони АТО, - повідомило джерело в місцевому військовому комісаріаті. Бійці 30-ої і 95-ої бригад. Загиблі були родом з Баранівського, Червоноармійського, Ємільчинського та Новоградського районів», - написав Бочкала.

Цю інформацію не підтверджують в Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України по Центральному регіону.

«Інформація не відповідає дійсності. Так, загиблі є, однак наразі вони знаходяться в Дніпропетровську, і їх не така кількість», - повідомив Житомир.info представник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України по Центральному регіону, підполковник Руслан Лінник .

Інформацію про загибель 70 житомирських військовослужбовців Міністерстві оборони спростувало і на своїй сторінці у соцмережі.

«Міністерство оборони України повідомляє, що інформація про 70 загиблих військовослужбовців із 30-ї і 95-ї бригад, які нібито були привезені вчора у Житомир, не відповідає дійсності!», - йдеться у повідомленні на сторінці відомства у Facebook.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі