Влада

Фокіна, який претендував на посаду начальника житомирського УМВС, відправили на пенсію

18 August 2014, 12:18

18 серпня у Житомир приїхав заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Чеботар. У малому залі засідань Житомирської облдержадміністрації Чеботар проводить нараду, під час якої він заявив, що призначення Вадима Фокіна на посаду начальника обласного управління міліції відмінено, його відправлено на пенсію.

Також Чеботар повідомив, що ініціатива призначити Фокіна керівником обласної міліції надійшла від однієї з житомирських громадських організацій, від якої саме – посадовець не уточнив.

Нагадаємо, надвечір 16 серпня під тиском активістів новопризначений начальник УМВС України в Житомирській області Вадим Фокін написав рапорт про звільнення.

Напередодні, 15 серпня, більше сотні активістів пікетували будівлю УМВС, протестуючи проти призначення нового начальника Вадима Фокіна. Вони «заблокували» кандидата на посаду біля ОДА, вимагаючи написати рапорт про звільнення, а потім спровадили його назад до Києва. Активісти хочуть, щоб житомирську міліцію очолювала місцева людина з бездоганною репутацією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі