Влада

Кандидат на посаду голови Житомирської РДА спростовує свою причетність до Партії регіонів

18 August 2014, 16:59

Близько 50 житомирян під прапорами ВО «Свобода» прийшли до обласної державної адміністрації висловити свій протест з приводу призначення нового голови Житомирської райдержадміністрації. Активісти кажуть, нинішня влада нехтує вимогами та ідеалами Майдану.

«Активісти міста Житомира зібралися тут, щоб висловити свій протест із можливим призначенням на посаду голови Житомирської районної державної адміністрації людини, яка була і є в Партії регіонів. Це Руслан Павлюк. Тобто сьогодні ті ідеали, за які боровся Майдан, нехтуються новою владою. Тому ми вважаємо, що не має бути сьогодні людина, яка була пов’язана з Партією регіонів, очолювати райдержадміністрацію», - розповів представник ВО «Свобода» Михайло Сліпченко.

Сам кандидат на посаду голови РДА спростовує свою причетність до Партії регіонів, а акцію вважає спланованою виключно з особистих мотивів.

«В той період, коли «Сильна Україна» об'єднувалась з Партією регіонів, я не переходив в Партію регіонів, і не переходив, відповідно, у фракцію Партії регіонів у районній раді, і жоден наш депутат не перейшов. Фракція «Сильної України» і на сьогоднішный день існує в районній раді. А все, що там відбувається - це особисті мотиви людини, яка сьогодні не хоче йти з посади голови районної адміністрації, тобто моя така думка, моя особисто. Чому вони не обговорюють призначення по всій області, а тільки Житомирський район? Людина має чи якісь претензії, чи якусь образу на мене, але це його право. В Партії регіонів я не перебуваю, і не перебував, я можу кожному сказати, так я був у владі, але нехай хтось скаже про корупцію. Я займаюсь своїми справами і, вважаю, нехай кожна людина в районі скаже свою думку», - розповів Руслан Павлюк.

Згодом до мітингувальників вийшов голова облдержадміністрації Сергій Машковський та запевнив, що наприкінці цього або на початку наступного тижня відбудуться громадські обговорення кандидатів на посаду і лише після них буде прийнято рішення про призначення нового голови Житомирської районної державної адміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі