Політика

Нардеп Пехов заперечує свою причетність до рейдерського захоплення агрохолдингу

19 August 2014, 16:53

18 серпня на Першому Житомирському інформаційному порталі 1zt  з’явилася публікація під назвою «Аграрії просять захисту від регіонала-загарбника Пехова», у якій позафракційного народного депутата України Володимира Пехова звинуватили у спробі рейдерського захоплення сільськогосподарських підприємств агрохолдингу «Агрейн».

У зв’язку з цим прес-служба народного депутата Володимира Пехова повідомляє, що інформація щодо причетності народного депутата Володимира Пехова до нібито рейдерського захоплення агрохолдингу «Агрейн», викладена у публікації, не відповідає дійсності.

Особи, які звинувачують народного депутата у рейдерстві, не навели жодного факту на підтвердження своїх слів, оскільки таких фактів просто не існує.

Насправді, до народного депутата звернувся зі скаргою представник компаній Leamar Anstalt (Леамар Ансталт), Blue Radiance Enterprises S.A. (Блу Редіанс Ентерпрайзес Ес.Ей.), SP-Works Electronics S.A. (СП-Воркс Електронікс Ес.Ей.) – власників акцій у сільськогосподарських підприємствах агрохолдингу «Агрейн», стосовно корупційних, на його думку, діянь іншого співвласника зазначених компаній Овчаренка Павла Володимировича та підконтрольних йому осіб.

Відповідно до положень Закону України «Про статус народного депутата України», Володимир Пехов відреагував на скаргу, підготувавши та скерувавши до компетентних державних органів депутатське звернення щодо перевірки наведених скаржником фактів. Реакція на звернення громадян є не лише складовою депутатської діяльності, а й безпосереднім обов’язком народного депутата.

Водночас такі відверто замовні звинувачувальні публікації носять провокаційний характер та спрямовані на підрив авторитету, іміджу і довіри до Володимира Пехова як до народного депутата і політика. Цілком очевидно, що в умовах неофіційно розпочатої парламентської передвиборної кампанії ведеться брудна політична боротьба з тими політиками, які мають сильні позиції та підтримку виборців.

Прес-служби народного депутата Володимира Пехова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі