Спорт

Команда Житомирського військового інституту змагається за першість у тенісному турнірі у Вінниці

20 August 2014, 11:04

У Вінниці, з нагоди Дня незалежності України, для підтримки військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, розпочався четвертий турнір з великого тенісу на Кубок командувача Повітряних Сил Збройних Сил України.

Про це Житомир.info повідомив представник Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України по Центральному регіону, підполковник Руслан Лінник.

Житомирську область на змаганнях представляє команда Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова Державного університету телекомунікацій.

Протягом п’яти днів змагатимуться понад 50 військових та цивільних спортсменів із десяти областей України в особистій та командній першостях.

Під час відкриття турніру перший заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Дроздов подякував спортсменам за пропаганду здорового способу життя серед військовослужбовців, працівників, ветеранів збройних сил та цивільного населення  нашої держави. Вручив відзнаки та грамоти особам, які допомогли організувати турнір.

Перед початком змагань учасники змагань зібрали кошти та передали їх пораненим військовослужбовцям, які знаходяться на лікуванні та реабілітації у військовому шпиталі.

– У зв’язку із ситуацією на сході нашої країни було вирішено провести турнір без міжнародних спортсменів, але вже з перших сетів стає зрозуміло, що нас очікують цікаві дні змагань, – говорить координатор турніру Петро Майданюк.

 

Фото Регіонального медіа-центру Міністерства оборони України по Центральному регіону

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі