Події

Житомирські податківці вилучили більше 20 тонн м’ясної контрабанди, яку потім знищили за рішенням суду

21 August 2014, 17:40

 Нелегальну оборудку поставки контрабандного м’яса з Польщі вдалося нейтралізувати співробітникам податкової міліції Житомирщини.

Про це Житомир.info повідомили в головному управлінні Міндоходів у Житомирській області.

«Жінка-приватний підприємець замовляла м’ясні виробів в Польщі та ввозила їх на територію України контрабандним шляхом. Частину продукції було розмитнено,але за заниженими цінами, внаслідок чого бюджет недоотримав в якості податків більше 4 млн.грн. На підставі ухвалення суду на початку липня було проведено обшук в складських приміщеннях, під час якого виявлено та вилучено 23 тони м’ясних виробів незрозумілого походження та невідповідної якості», - розповіли податківці.

М’ясо жіночка планувала реалізовувати на ринках та в магазинах обласного центру, але контрафактний продукт до покупців не дійшов і був знищений.

«Згідно законодавства, речові докази, що не містять слідів кримінального правопорушення, які піддаються швидкому псуванню, мають непридатний стан – знищуються за рішенням суду. Слідчим суддею Богунського районного суду м.Житомир винесено ухвалу про надання дозволу на знищення м’ясних виробів. Знищення проводилося 19 серпня на Державному підприємстві «Тульчинський завод по виробництву м'ясо-кісткового борошна «Ветсанзавод», - повідомили в податковій міліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі