Суспільство

На полігоні під Бердичевом бійці 26-ї бригади проходять військові навчання

21 August 2014, 19:30

На полігоні 26-ї Бердичівської артилерійської бригади військовослужбовці, яких мобілізували за третьою хвилею, проходять військові навчання.

За словами в.о. заступника командира частини Олександра Шевченка, більшість з тих, хто мобілізувався за третьою хвилею, йшли в армію свідомо. Оскільки частина з них вже раніше проходила строкову службу, програму освоюють швидко.

Самі мобілізовані підтверджують слова командира. Кажуть: після закінчення навчань вони без остраху рушать на передову захищати Україну.

Окрім стрілецьких вправ, військових також вчать надавати побратимам невідкладну допомогу. 50-літній медик зі Сміли Олександр Вировий в армію прийшов за покликом серця. Чоловік зрозумів, що може бути корисним на фронті і не зміг лишатися осторонь.

«Я як медик добровільно пішов. Нас тут вчать стріляти, але більше надавати злагоджену невідкладну допомогу при кровотечах, травматичних ампутаціях», - говорить військовий медик.

Навчання триватимуть до кінця вересня. А після бойового злагодження, у разі потреби, хлопці рушать в зону АТО на заміну військовослужбовцям, які були мобілізовані раніше.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі