Влада

У 7 районах Житомирської області проведуть громадські обговорення кандидатів на посади голів РДА

22 August 2014, 12:33

На 22 серпня у Любарському, Радомишльському та Малинському районі  відбудуться громадські обговорення кандидатів на посаду голів райдержадміністрацій. Ще чотирьох кандидатів на посади очільників РДА обговорять 26 серпня у Романівському, Володарськ-Волинському, Овруцькому та Попільнянському районах.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

22 серпня о 14.00 у приміщенні Любарської школи мистецтв (смт Любар, вул. Пушкіна, 6) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Любарської райдержадміністрації Ігоря Кучера.

Ігор Петрович Кучер народився 2 січня 1968 року в селі Пединки Любарського району. Закінчив Львівське пожежно-технічне училище МВС СРСР та державний вищий начальний заклад «Державний агроекологічний університет». Здобув освіту за спеціальностями «Організація і техніка протипожежного захисту», «Агрономія». З жовтня 1990 року проходить службу цивільного захисту в органах управління та підрозділах Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області. Депутат Любарської районної ради.

22 серпня о 12.00 у сесійній залі Радомишльської районної ради (м. Радомишль, майдан Соборний, 12) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Радомишльської райдержадміністрації Івана Мельника.

Іван Іванович Мельник народився 28 вересня 1966 року в селі Тхорин Овруцького району. Закінчив Вище прикордонне військово-політичне училище КДБ СРСР ім. К. Є. Ворошилова. Протягом 1990-2000 років працював у Службі безпеки України та в Управлінні державної охорони. З 2010 року – військовий пенсіонер. Громадяни, яким відомо про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених Іваном Мельником, можуть повідомляти про це за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025, (0412) 55-89-57.

22 серпня о 15.00 у великій залі Малинської райдержадміністрації (м. Малин, площа Соборна, 6) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Малинської райдержадміністрації Володимира Литвиненка.

Володимир Миколайович Литвиненко народився 1 серпня 1962 року в селі Нові Вороб’ї Малинського району. Закінчив Херсонський індустріальний інститут та Харківську національну академію міського господарства. Здобув освіту за спеціальностями «Машини і апарати текстильної промисловості», «Електротехнічні системи електроспоживання». Працював на підприємствах енергетичної галузі. Зараз тимчасово не працює.

26 серпня об 11.00 у приміщенні Романівської райдержадміністрації (смт Романів, вул. 50-річчя Жовтня) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Романівської райдержадміністрації Олексія Капінуса.

Олексій Григорович Капінус народився 5 квітня 1955 року в селі Верхня Сагарівка Буринського району Сумської області. Закінчив Житомирський державний сільськогосподарський інститут. Здобув освіту за спеціальністю «Економіка та організація сільськогосподарського виробництва». Працював на підприємствах будівельної галузі. Зараз Олексій Капінус приватний підприємець. Депутат Романівської районної ради.

26 серпня о 9.00 у сесійній залі Володарсько-Волинської районної ради (смт Володарськ-Волинський, вул. К. Маркса, 6) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Володарсько-Волинської райдержадміністрації Андрія Головача.

Андрій Миколайович Головач народився 13 квітня 1977 року в місті Дніпропетровську. Закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» та Міжнародний університет фінансів. Здобув освіту за спеціальністю «Розробка родовищ корисних копалин». Працював на підприємствах видобувної галузі. Андрій Головач займає посаду комерційного директора приватного підприємства «Альфа Гран».

26 серпня об 11.00 у сесійній залі Овруцької районної ради (м. Овруч, вул. Радянська, 31А) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Овруцької райдержадміністрації Олега Ващенка.

Олег Миколайович Ващенко народився 3 липня 1971 року в місті Овручі. Закінчив Львівський торговельно-економічний інститут. Здобув освіту за спеціальністю «Товарознавство продовольчих товарів». Працював товарознавцем Овруцької райспоживспілки. Займався приватним підприємництвом. Зараз тимчасово не працює.

26 серпня об 11.00 у великій залі Попільнянської районної ради (смт Попільня, вул. Калініна, 40) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Попільнянської райдержадміністрації Юрія Проценка.

Юрій Миколайович Проценко народився 13 грудня 1958 року в с. Володимирівка Знаменівського району Кіровоградської області. Закінчив Київську вищу школу МВС СРСР ім. Ф. Є. Дзержинського та Національну академію державного управління при Президентові України. Здобув освіту за спеціальностями «Правознавство» та «Управління суспільним розвитком». Працював в органах внутрішніх справ. Протягом 2005-2010 років був головою Попільнянської райдержадміністрації. Зараз Юрій Проценко займається адвокатською діяльністю.

В Житомирській облдержадміністрації також зазначають, що громадяни, яким відомо про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених названими кандидатами, можуть повідомляти про це за телефонами обласного контактного центру: 0-800-301-025, (0412) 55-89-57.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі