Влада

Влада Житомира хоче знати, за скільки можна продати 7 земельних ділянок

22 August 2014, 13:07

Житомирська міська рада оголосила конкурс на визначення суб’єктів оціночної діяльності на проведення робіт з експертної грошової оцінки 7 земельних ділянок, розташованих на території міста.

Відповідне оголошення опубліковане на офіційному сайті Житомирської мерії.

Конкурс серед тих суб’єктів оціночної діяльності, які виявлять бажання взяти в ньому участь, відбудеться 5 вересня. Переможець повинен буде провести оцінку кількох земельних ділянок для визначення ймовірної вартості їх продажу. Мова йде про наступні об’єкти:

1.     земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,6967 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості за адресою вул. Баранова, 127.

2.      земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,0441 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Хлібна, 17.

3.     земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,0169 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Хлібна, 19.

4.     земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,0661 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Л.Українки, 48.

5.     земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,8295 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості за адресою м. Житомир, вул. Ватутіна, 184.

6.     земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 0,2058 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Промислова, 11/5.

7.     земельна ділянка несільськогосподарського призначення, площею 1,0197 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою вул. Кооперативна, 6.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі