Новини компаній

Збираємо дітей до школи - що треба купувати?

22 August 2014, 13:45

Зібрати дитину до школи не так вже й важко, якщо Ви чітко сформулювали цілі і маєте список необхідного одягу та канцелярського приладдя. Ви опинитеся перед вибором - де саме здійснювати покупки. До послуг батьків шкільні ярмарки, спеціалізовані магазини, великі торгові центри і, звичайно, торговельні майданчики в інтернеті. Прагнучи до розумної економії, має сенс значну частину покупок зробити через інтернет, наприклад, на сайті Клубок, де шкільна форма для хлопчиків і дівчаток представлена ​​у всій різноманітності фасонів (джерело можна побачити тут http://klubok.com/odezhda). Також на сайті можна знайти шкільне обладнання, парти  або зручні столи для дому, портфелі та спортівну форму.

З огляду на умови, які кожна конкретна школа пред'являє до форми для учнів особливі вимоги, тому радимо купувати комплект одягу відповідних кольорів, саме після ради з класним керівником або директором школи. Обов'язково перевіряйте кожен елемент гардероба на якість, вивчайте склад тканини, оглядайте шви і застібки. Сорочки і блузки, на ярлику яких є позначка «легке прасування», значно спростять Вам життя. Намагайтеся підбирати комплекти з взаємозамінних речей. Першокласники, особливо хлопчики, рідко ставляться до речей досить дбайливо, так що батькам слід подумати, як збільшити зносостійкість одягу.

Клопіткий і досить витратний процес збору в школу не слід відкладати на останні дні. Такий найважливіший атрибут школяра, як ранець або рюкзак, взагалі можна придбати за півроку до першого вересня. Вивчивши вимоги і санітарні норми до цієї категорії шкільного приладдя, Ви без праці зробите правильний вибір - легкий за вагою рюкзак з ортопедичною спинкою і широкими бретелями. Крім того, рюкзак повинен бути досить міцним і містким.

Дуже важливо правильно підібрати і письмове приладдя для школяра. Якісна ручка багато в чому визначить становлення почерку. В пеналі повинні бути також кольорові олівці та фломастери, лінійка, точилка і ластик, ножиці, клей-олівець. Крім того, знадобляться школяреві фарби (акварель і гуаш), кисті різної товщини, кольоровий папір та картон, пластилін (для початкових класів, альбом для малювання). Ну і, звичайно, зошити з обкладинками за розміром.

Перше вересня - це завжди свято! Не забудьте зробити дитині приємний подарунок до цього дня, а також купити букет квітів для вчительки. І нехай навчання приносить дитині радість!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі