Культура

На благодійному концерті хорової капели «Орея» зібрали майже 7,5 тис. грн. для 95-ї бригади

22 August 2014, 15:11

З нагоди 23-ї річниці незалежності України 21 серпня в Житомирі відбувся благодійний концерт академічної хорової капели «Орея». Всі кошти від продажу квитків будуть спрямовані на підтримку наших земляків із 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади, які беруть участь в антитерористичній операції.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Глядачі дякували виконавцям за кожну композицію гучними оваціями. Твори вітчизняної і зарубіжної хорової класики, переплетені з релігійними мотивами не могли залишити байдужою жодну людину в залі. Особливо зворушливим було виконання пісні «Гей, плине кача по тисині…» самим Олександром Вацеком. Всі гості заходу стояли і плакали. Не стримували сліз і самі хористи. Ця композиція стала символічною молитвою за загиблими героями Небесної сотні та усіма учасниками антитерористичної операції», - розповідають у прес-службі.

Від продажу квитків на благодійному концерті вдалося зібрати 7 тис. 420 грн., які найближчим часом передадуть на потреби бійців 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Під час концерту волонтери обласної організації Товариства Червого Хреста України збирали гроші на медикаменти, які також передадуть військовим.

Аналогічний концерт пройде і 22 серпня в костелі святого Йоана з Дуклі.

Фото прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі