Суспільство

Волонтери вшосте відправляють допомогу бригаді з Новограда-Волинського

22 August 2014, 16:00

Засоби захисту і особистої гігієни, уніформа та харчі загальною вартістю більше ста тисяч гривень – з таким вантажем на схід України в розташування 30-ї Новоград-Волинської бригади відправляться волонтери. За словами Борислава Розенблата, вантажі відправляються постійно, і перелік речей, котрі потрібні бійцям майже не змінюється.

«Тут все, що ми постійно відправляємо: спецодяг, засоби особистого захисту та гігієни, берці, ну, тобто все, що їм потрібно. Сьогодні ми і через інтернет, все скуповуємо, щоб одягнути наших хлопців. Та форма, яка була на складах, вона не є формою, це дрантя, яке є не придатним для використання, тому ми сьогодні шукаємо нормальну форму, щоб вона була з нормальної тканини і давала хлопцям хоч якийсь захист», - розповідає голова ради директорів компанії «Фаворит» Борислав Розенблат.

Юлія Толмачова, яка супроводжуватиме вантаж, розповідає: допомога для бійців Новоград Волинської бригади спільно з компанією «Фаворит» відправляється вже вшосте, а бійці кожного разу чекають приїзду волонтерів.

«Спільно з фірмою «Фаворит» це буде вже шоста наша поїздка, і, практично, жодного разу мені не відмовив Борис Семенович, і жодного разу не було, щоб чогось не купили. А хлопці чекають і дзвонять, буває навіть таке, що я від'їжджаю від місця їх дислокації і через годин шість хлопці дзвонять і питають: «Юлю, коли Ви приїде?», а я кажу: «Хлопці, я ще не приїхала, а ви мене вже питаєте» і так практично кожну поїздку. Вони дуже чекають, вони дзвонять і пишуть смс, кажуть що їм треба», - розказує волонтер, голова правління благодійного фонду «Всесвіт за майбутнє» Юлія Толмачова.

Борислав Розенблат наголошує – допомогу потрібно і просто життєво необхідно надсилати нашим бійцям на передову, тому що від цього залежить на тільки незалежність України, а і взагалі її майбутнє.

«Більше ста тисяч гривень у нас йде на одну поїздку і це, в принципі, великі гроші. Користуючись нагодою, хочу до підприємців, бізнесменів звернутись і сказати - допомагайте, бо ніхто більше не допомож», - закликає Борислав Розенблат.

Волонтери та меценати переконують: допомога військовим відправлятиметься, допоки усі хлопці не повернуться додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі