Влада

У Житомирі одним забудовникам дають розстрочку на сплату пайових коштів, а іншим – відмовляють

27 August 2014, 13:14

 Одним забудовникам міська влада готова розстрочити сплату коштів пайової участі у розвитку інфраструктури Житомира, а іншим відмовляє.

Про це йдеться у проекті рішення міськвиконкому щодо пайової участі замовників будівництва (реконструкції) у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Житомира.

Враховуючи рекомендацій відповідної узгоджувальної комісії при виконавчому комітеті Житомирської міської ради, влада планує:

1. Розстрочити замовнику будівництва на власній земельній ділянці магазину непродовольчих товарів та станції технічного обслуговування  (1 черга - магазин) по вул. Щорса, 174 у м.Житомирі Дорошенку Василю Івановичу сплату коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Житомира у розмірі 38562,0 грн. строком на шість місяців з оплатою двома рівними частками у листопаді 2014 року та у січні 2015 року. Загальна сума сплати становить 43562,0  (сорок три тисячі п’ятсот шістдесят дві) грн. Внести відповідні зміни до договору пайової участі № 21 від 13.06.2014 шляхом укладання додаткової угоди. Умови сплати коштів  передбачити графіком внесення платежів пайового внеску у вигляді додатку до цієї угоди.

2. Розстрочити замовнику будівництва будівлі обідньої зали з кімнатами готельного типу на власній земельній ділянці  по вул. Івана  Гонти, 68 в м.Житомирі Оселедчуку Миколі Миколайовичу сплату коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Житомира у розмірі 73962,0 грн. строком на шість місяців з оплатою щомісяця рівними частками. Загальна сума сплати становить 73962,0 (сімдесят три тисячі дев’ятсот шістдесят дві) грн. Зазначені умови щодо оплати передбачити графіком внесення платежів пайового внеску у вигляді додатку до договору.

3. Відстрочити замовнику реконструкції власної квартири №1 під перукарню в житловому будинку по вул. Київській, 50 в м.Житомирі Мошківській Віталіні Русланівні сплату коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Житомира у розмірі 7438,0 грн. до 31 грудня 2014 року. Сума сплати становить 7438,0  (сім тисяч чотириста тридцять вісім) грн.

4. Відмовити у задоволенні клопотання замовника реконструкції власної  квартири №1 під перукарню в житловому будинку по  вул. Київській, 50 в м.Житомирі Мошківської Віталіни Русланівни щодо встановлення розміру пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Житомира у 5% від кошторисної вартості будівництва у зв’язку із відсутністю підстав.

5. Відмовити у задоволенні клопотання замовника реконструкції власних будівель цехів за рахунок прибудови приміщень офісу та гаражу по вул. Перемоги, 13 в м.Житомирі Зражевця Валерія Івановича щодо сплати коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної  інфраструктури м.Житомира трьома рівними частками у зв’язку із відсутністю підстав.

6. Відмовити у задоволенні клопотання замовника будівництва багатоквартирного двосекційного житлового будинку (1 черга) на Бульварі Старому, 14 в м.Житомирі ТОВ «Інвестиційна технологія» щодо розстрочки та встановлення графіку сплати коштів пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної  інфраструктури м.Житомира у зв’язку із відсутністю підстав.

У разі прийняття рішення, управління капітального будівництва міської ради повинно підготувати документи для укладення договорів із замовниками будівництва на умовах. Контролювати виконанням цього рішення міськвиконкому буде перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Сухомлин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі