Місто

Житомирські правоохоронці вже вп’яте вирушили в зону АТО

27 August 2014, 15:35

З оркестром, слізними прощаннями та щирими побажаннями швидше повертатися додому живими і неушкодженими 26 серпня у Житомирі проводжали на ротацію в зону АТО близько двохсот правоохоронців.

Вже вп’яте зведений загін міліціонерів з усієї області вирушає на схід. У його складі - представники практично усіх служб міліції - патрульні, оперативники, слідчі, працівники райвідділів. В зоні АТО вони замінять колег, які вирушили на схід ще наприкінці липня.

Молодший сержант міліції спецпідрозділу «Грифон» Вадим Дякевич в зону АТО їде вперше. Вдома на нього чекатимуть батьки і кохана дівчина. Хлопець каже, боронити східні кордони України вирушає свідомо, бо вважає це своїм обов'язком перед рідними та державою:

«Рідні і близькі чекають, переживають, звичайно, але вони розуміють, чому я туди їду. Це дуже важлива місія, бо ми їдемо боронити нашу державу. Це наш обов'язок, обов'язок кожного громадянина, кожного чоловіка - захищати свою державу, своїх жінок, дітей, майбутніх дружин. Ми патріоти своєї держави», - розповідає молодий хлопець.

З честю та гідністю виконувати поставлені завдання в зоні антитерористичної операції побажали правоохоронцям керівництво, ветерани міліції та житомирські підприємці:

«Шановні друзі, кожен тиждень ми відправляємо допомогу нашим військовим. Сьогодні ми вперше від підприємців нашого міста допомагаємо вам. Багато слів говорити не хочеться. Хочеться побажати одного - повертайтеся живими і здоровими. Вас чекають», - звернувся до правоохоронців засновник компанії «Фаворит» Борислав Розенблат. У подарунок від нього правоохоронці отримали цифровий приціл нічного бачення Pulsar Digisight, який призначений для спостереження та стрільби в сутінках і в нічний час.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі