Суспільство

У Житомирській області прощаються з трьома військовими 30-ї бригади, загиблими в антитерористичній операції

27 August 2014, 17:33

Останнім часом щотижня Житомирська область отримує сумні звістки зі сходу України про загибель своїх земляків.

Так, як повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації, 24 серпня в смт Городниця Новоград-Волинського району в останню дорогу провели старшину Вадима Володимировича Юзвінського. Він народився 31 березня 1974 року. Живим свого героя вдома не дочекалися діти, мати та сестра.

27 серпня у селі Остапи Лугинського району прощаються зі старшиною Петром Миколайовичем Яцковцем. Він народився 26 червня 1976 року. Героїчно загинув під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО. У Петра Яцковця залишилося п’ятеро дітей та дружина.

33-річний майор Олексій Євгенович Заєць також віддав життя, відстоюючи цілісність і суверенітет своєї Батьківщини. Він народився 13 березня 1981 року. У загиблого залишилося двоє маленьких дітей та дружина. Бойові побратими прощаються з ним 27 серпня у військовій частині в Новограді-Волинському, а поховають військовослужбовця 28 серпня о 12.00 в місті Андрушівка, звідки він родом.

Як повідомляють у відділі інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради, прощалися з майором за контрактом, заступником начальника штабу 2-го механізованого батальйону військової частини польова пошта В2731 Олексієм Зайцем в Будинку офіцерів. Загинув він 24 серпня в Луганській області.

Прощання з Олексієм Зайцем. Фото відділу інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради

Всі троє військовослужбовців потрапили в зону проведення АТО із 30-ї окремої механізованої бригади Новограда-Волинського. За словами секретаря Новоград-Волинської міської ради Сергія Лавренюка, вже відбулося 5 поховань військовослужбовців 30 ОМБр, які проживали в місті Новограді-Волинському. По району – 10 загиблих. Загалом лише з початку серпня на Сході загинуло 19 військових з 30-ї бригади.

Нагадаємо, 27 серпня у селі Привітів Любарського району Житомирської області прощалися з бійцем спецбатальйону міліції особливого призначення «Шторм» сержантом Вадимом Рудніцьким, який загинув від кулі ворога у Луганській області. За інформацією Любарської райдержадміністрації, у зв’язку з загибеллю міліціонера 27 серпня в районі оголошено Днем жалоби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі