Місто

У Житомирі хочуть встановити меморіальну дошку на будинку, де жив загиблий десантник

28 August 2014, 11:44

У Житомирі може з’явитися меморіальна дошка Артуру Пушанку – військовослужбовцю-десантнику, який загинув в зоні проведення антитерористичної операції.

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради про встановлення дошки опублікований на офіційному сайті мерії.

«Розглянувши звернення Федорець Юлії Вікторівни про надання згоди на встановлення меморіальної дошки старшому солдату Збройних Сил України Артуру Пушанку, який трагічно загинув, захищаючи територіальну цілісність України на території Луганської області, виконавчий комітет міської ради вирішив надати згоду Федорець Юлії Вікторівні на встановлення меморіальної дошки, присвяченої пам’яті Артура Пушанка, на фасаді будинку № 39 по вулиці Ватутіна в місті Житомирі, де він проживав», - йдеться у проекті рішення.

Встановлювати та утримувати меморіальну дошку, згідно з проектом, буде Юлія Федорець.

У разі прийняття проекту рішення, його виконання контролюватиме перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 20-річний контрактник 95-ої аеромобільної бригади Артур Пушанко загинув 19 липня під Лисичанськом Луганської області. Поховали десантника на військовому кладовищі в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві Житомирської області встановили меморіальні дошки чотирьом землякам, загиблим в АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі