Суспільство

Акція від магазинів «Полісся-Продукт» та «Z ТОЧКА» «Українське купувати – подарунки вигравати!» підходить до завершення

28 August 2014, 12:48

Підходить до завершення акція від мережі магазинів «Полісся-Продукт» та «Z ТОЧКА» «Українське купувати – подарунки вигравати!», яка діє з 11 по 29 серпня. Розіграші цінних призів відбудуться за адресами:

м. Житомир, вул. Московська, 30 (29.08. о 17:00),

м. Бердичів, вул. Котовського, 38 (29.08. о 19:00),

м. Коростень, вул. Свердлова, 56 (28.08. о 16:00),

м. Малин, вул. Гагаріна, 4 (28.08. о 19:00).

Ще раз запрошуємо жителів Житомирської області долучитися до вшанування всього українського, підтримати національних виробників, а заразом і отримати подарунки від спонсорів акції.

Нагадуємо умови акції: здійсніть покупку в будь-якому магазині мережі магазинів «Полісся-Продукт» та «Z ТОЧКА» на суму 50 грн. і більше одним чеком (в чеку обов’язкова наявність продукції хоча б однієї ТМ спонсорів акції), на звороті чеку вкажіть своє прізвище, ім’я, по-батькові, дату народження та номер телефону (ДД.ММ.РР), киньте чек в акційну скриньку для прийняття участі у розіграші цінних подарунків: телевізора, хлібопічки, пилосмоку, мультиварки, сковорідок, прасок, подарункових сертифікатів в магазини побутової техніки та кошиків продукції від партнерів акції .

Спонсори акції – торгові марки: «Суперово», «Білоруська Традиція», «Чернігівське», «Тарутинські вина», «Таврія», бренд «ZVODKA».

Отже, часу, щоб прийняти участь у акції залишилося зовсім мало. Поспішайте і вигравайте подарунки від мережі магазинів «Полісся-Продукт»,«Z ТОЧКА» та спонсорів акції.

Слава Україні!

ВАЖЛИВО:

Кількість чеків від одного покупця – необмежена.

Розіграш призів відбудеться тільки серед присутніх з документом, що підтверджує особу у вказаний час, у вказаному магазині.

В акції мають право брати участь особи віком від 18 років.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі