Політика

На окрузі №66 в Житомирській області Журавський впевнено перемагає своїх колишніх конкурентів. Результати соцопитування

28 August 2014, 14:59

 Якби зараз по округу №66 у Житомирській області (межі: місто Малин, Брусилівський, Володарсько-Волинський, Коростишівський, Малинський, Народицький, Радомишльський, Черняхівський райони) балотувалися ті ж кандидати, що і на парламентських виборах два роки тому, то впевнену перемогу отримав би Віталій Журавський.

Про це свідчать результати опитування Центру соціальних та маркетингових досліджень SOCIS, які є у розпорядженні Житомир.info.

За даними соціологів, якби вибори до парламенту у 66 окрузі відбулися в серпні, то перемогу святкував би діючий народний депутат від Житомирщини, безпартійний Віталій Журавський. Відповідно до результатів опитування за нього готові проголосувати 57,3% мешканців округу з числа тих, хто визначився зі своїм вибором.

На другому місці за кількістю симпатій з величезним відривом від Віталія Журавського – представник партії «Батьківщина» Євген Добряк - 19,3%. Третє місце посіла Оксана Білозір - 1,8%. Представник Народної партії Микола Рудченко із 1,2% - на четвертому місці. Замикає п’ятірку симпатій безпартійний Петро Рябенко із 0,6%.

Дослідження проводилося з 2 по 9 серпня 2014 року методом стандартизованого інтерв’ю «face to face» за місцем постійного проживання респондентів. Опитування проводилось за вибіркою, яка репрезентує доросле населення округу в цілому за такими ознаками як: стать, вік (від 18 років), район області та тип поселення. Загалом опитано 800 респондентів. Можлива статистична похибка складає 3%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі