Політика

Ляшко вимагає введення військового стану

29 August 2014, 11:22

 «Ситуація радикально змінилася у гірший бік. Маємо широкомасштабне відкрите вторгнення російських військ. Це результат перманентних зволікань, не рішучих дій нашої влади, результат "голубиної" політики керівництва держави. З однієї сторони. З іншої - це результат політики умиротворення Путіна з боку ЄС, передусім Німеччини та Франції,» - заявляє лідер Радикальної партії Олег Ляшко у своєму фейсбук.

Політик вимагає низки конкретних рішень влади, зокрема: введення військового стану в країні та мобілізації всіх військових та економічних ресурсів для захисту держави. 

Також Ляшко закликає керівництво держави, звернутися до всіх демократичних країн персонально з проханням про невідкладну військову та економічну допомогу, передусім щодо постачання сучасної зброї. Припинити дипломатичні стосунки з Росією та будь-які переговори з Путіним. Відкликати посла України з Москви. І  вимагати від США та Великої Британії негайних консультацій в рамках Будапештського меморандуму та консультацій із НАТО в рамках партнерства Україна-НАТО.

Прес-служба Олега Ляшка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі