Культура

Житомирські музиканти і гумористи влаштували концерт для бійців, поранених в зоні АТО

29 August 2014, 15:08

28 серпня житомирські музиканти і гумористи влаштували концерт для поранених військовослужбовців, які нині знаходяться на лікуванні у військовому шпиталі.

Артисти розповідають: намагаються хоч якось підтримати бійців.

«Ми думали, враховуючи, що ці люди перебувають зараз на лікуванні, можливо, їм не дуже до сміху, але потім зрозуміли, що, напевно, дуже важливо якось їх відволікти й розважити, тому що і так смерті й страху вони бачили дуже багато останнім часом. Це, напевно, невеликий наш внесок в те, щоб вони хоча б на декілька хвилин забули про те, що з ними було», - говорить учасниця концерту Вікторія Сенкевич.

Військові запевняють: подібні заходи дійсно допомагають відволіктися від пережитого.

«Радує те, що люди тратять свій час, щоб якось хлопців від цього всього відволікти, що хлопці себе не почувають покинутими. Волонтери, добрі люди, артисти - вони роблять таку добру справу, не покидають хлопців, як це робить в деяких випадках держава. Мені дуже сподобалося, це така психологічна розрядка і трошки про це все забувається», - розповідає військовий з 95-ї окремої аеромобільної бригади Ярослав Циган.

Такі заходи організатори збираються проводити й надалі. Зізнаються: навіть деякі вже відомі українські гурти погоджуються безкоштовно виступити для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі