Події

За два дні у Коростені та Малині екологи вилучили 3 км риболовних сіток, рушницю та затримали 3 лісовози

29 August 2014, 17:19

28 та 29 серпня екологи провели рейдові перевірки по боротьбі з браконьєрством на території Малинського та Коростенського районів.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Державної екологічної служби у Житомирській області.

В ході проведення перевірок державні інспектори склали 2 протоколи про адміністративні правопорушення на громадян, які здійснювали незаконних вилов риби на водоймі в селі Лумля Малинського району. У порушників вилучили приблизно 3 км. незаконних знарядь лову, а саме 34 риболовних сіток.

Також 1 протокол про адмінпорушення був складений на центральному ринку  м. Малин за порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного світу, де було виявлено 20 кг риби.

Також екологи «впіймали» мисливця з незареєстрованою рушницею. Чоловіку світить штраф, зброю у нього вилучили та передали до Малинського міськвідділу міліції.

На території Коростенського району інспектори екологічної служби спільно з правоохоронцями викрили групу осіб, які займались незаконним видобутком бурштину.

Також у цьому районі вдалося затримати 3 лісовози без відповідних дозвільних документів, які були передані до правоохоронних органів для з’ясування всіх обставин.  

Фото прес-служби ДЕІ в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі