Україна

Жителі Маріуполя та прикордонники зміцнюють оборону міста

31 August 2014, 12:49

Прикордонні підрозділи активно беруть участь у побудові системи оборони Маріуполя і спільно з добровольчими батальйонами патрулюють прикордонні райони.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Зокрема, в Маріупольському районі Донецької області з метою виявлення ДРГ противника і місць зосередження його сил і засобів служба прикордонних нарядів організована спільно з 23 БТРО, батальйонами "Азов" і "Дніпро".

Також, з метою запобігання в'їзду в Маріуполь за підробленими документами та недопущення провезення зброї, боєприпасів, контролю за пересуванням автомобільного транспорту та громадян, всі основні в'їзди в Маріуполь посилено кінологами та фахівцями прикордонного контролю.

Крім цього створені спеціальні підрозділи для відбиття атак танків.

В свою чергу жителі Маріуполя вже кілька днів допомагають у зведенні оборонних фортифікаційних споруд на кордонах міста для відбиття військового вторгнення військ Росії, передає сайт Маріуполя.

В свою чергу жителі Маріуполя вже кілька днів допомагають у зведенні оборонних фортифікаційних споруд на кордонах міста для відбиття військового вторгнення військ Росії, передає сайт Маріуполя..

 

 Все фото и видео с сайта .0629.com.ua
 

Крім того, прикордонники повідомляють, що 29 серпня на ділянці відділу прикордонної служби "Приморськ" Бердянського загону, на узбіччі дороги виявлено листівки із закликами про сприяння та надання допомоги військовослужбовцям РФ.

 

 

 

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі