Місто

Замість квітів житомирських школярів закликають взяти на Перший дзвоник національні символи

31 August 2014, 13:35

У багатьох містах України школярів закликають не купувати букетів на свято Першого дзвоника – краще перерахувати зекономлені кошти українській армії та бійцям, пораненим в АТО. У Житомирі учнів також просять підтримати армію і зустріти Першовересень з національною символікою.

З такою ініціативою виступив Житомирський осередок громадської організації «Об’єднання «Самопоміч».

«Вже незабаром розпочнеться новий навчальний рік. Пропонуємо ініціативу – «Замість квітів – допомога армії». Країна переживає складний період, тому пропонуємо провести перше вересня без квітів, а з українською символікою для патріотичного виховання нащадків», - радить громадська організація.

При підтримці управління освіти ГО «Об’єднання «Самопоміч» у всіх школах Житомира розповсюдила прапорці, аби серед першокласників провести патріотичну акцію під гаслом «Одна країна – одна перемога!». Ініціатори вірять: це сприятиме патріотичному вихованню молоді, єдності духу та підбадьорить військових.

Як повідомляв Житомир.info, начальникам райвідділів освіти та керівникам навчальних закладів Житомирської області рекомендують провести Уроки мужності: розповідати про українських військових, добровольців та волонтерів.

Фото Житомирського осередку громадської організації «Об’єднання «Самопоміч»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі