Суспільство

Переселенців, які жили в літньому таборі під Житомиром, перевезли у тепліші місця

1 September 2014, 10:42

Переселенці, які жили у літньому таборі в селі Зарічани Житомирського району, переїхати у нові місця проживання. З переїздом людям допомагали рятувальники.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

Починаючи з червня близько 300 вимушених переселенців зі Сходу України тимчасово проживали у таборі «Літня Церква «Різдва», що в с. Зарічани Житомирського району, де відсутнє опалення, а це унеможливлює проживання там людей з настанням холодів.

31 серпня 60 чоловік було доставлено до спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць» в с. Березина Житомирського району та ще 70 чоловік напередодні переселено до готелю «Житомир» у Житомирі.

«Тут передбачені усі необхідні умови для комфортного проживання людей, у тому числі і під час холодів. Харчування буде забезпечуватися за кошти державного та обласного бюджетів», - інформують в ДСНС.

Рятувальники транспортували особисті речі вимушених переселенців та допомогли їм облаштуватися на новому місці проживання. Також вогнеборці передали гуманітарну допомогу, зібрану колегами обласного управління ДСНС. В подальшому, на прохання керівництва закладів тимчасового розміщення переселенців, працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій виконають роботи по благоустрою території.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 28 серпня в Житомирській області було прийнято та розміщено 3295 осіб-переселенців.

Фото прес-служби управління ДСНС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі