Влада

Житомирська Державна архітектурно-будівельна інспекція шукає чесних службовців на вакантні посади

1 September 2014, 13:40

 Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області формує нову команду фахових та чесних управлінців і запрошує всіх бажаючих взяти участь у кадровому конкурсі на заміщення ряду посад.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ДАБІ України.

«Будемо раді бачити претендентів на наступні посади: заступника начальника управління – начальника Інспекційного відділу у місті Житомирі; головного державного інспектор Інспекційного відділу у місті Житомирі – 4 одиниці; головного державного інспектора інспекційного відділу у північному регіоні – 3 одиниці; начальника відділу Інспекційного відділу у південному регіоні; головного державного інспектора Інспекційного відділу у південному регіоні – 3 одиниці», - йдеться у повідомленні.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на державній службі за фахом не менш як три роки, досконале володіння державною мовою, вміння працювати на комп’ютері.

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів за адресою: 01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 5 поверх, к. 518.

«Наша мета – сформувати фаховий дружній колектив однодумців, який працюватиме на благо України та її громадян», - зазначають у Державній архітектурно-будівельній інспекції.

Деталі конкурсу та перелік вакансій можна дізнайтися за телефоном: 291-69-45, 291-69-89 або на сайті http://dabi.uss.gov.ua/kadr.shtm

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі