Політика

Журавський забезпечив першокласників семи районів Житомирщини повним комплектом канцелярського приладдя

1 September 2014, 14:52

Кожен з майже 3000 першокласників, які 1 вересня вперше перетнули шкільний поріг у семи районах Житомирської області, отримали від народного депутата Віталія Журавського набір канцелярського приладдя.

Безпосередньо у День Знань Віталій Журавський побував у селі Садове Коростишівського району, де взяв участь у відкритті дитячого садочку-школи. Варто зауважити, що на подібних заходах народний депутат ніколи не з’являється без подарунків. Ось і цього разу політик привіз для потреб нового навчального закладу 30 матраців і подушок, а ще стільки ж комплектів постільної білизни.

У цей же день нардеп побував на урочистій «лінійці» з нагоди 1 вересня у селищі Городок Радомишльського району та подарував сценічні костюми для учасників місцевих колективів художньої самодіяльності. А четвертій школі міста Радомишль в якості дарунка від політика дістався музичний центр.

Звертаючись до школярів з нагоди 1 вересня, Віталій Журавський зауважив, що лише підвищена тяга до знань може гарантувати їм у майбутньому успішну кар'єру.

«У конкурентному середовищі з іншими державами Україна може вигравати лише за умови освіченості її громадян. Тобто, успіх нашої держави на міжнародній арені прямо залежить від рівня вашої освіченості. Зрозумійте, знання – це чи не єдиний скарб, який не купується і не продається», - зауважив Віталій Журавський.

 

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі