Суспільство

Зі Сходу повернулися 2 вантажівки, які щотижня возять гуманітарну допомогу житомирським десантникам

2 September 2014, 13:28

Вже протягом 4-х місяців житомиряни долучаються до збору необхідних речей, продуктів харчування та амуніції, для захисників, які перебувають на Сході. Ініціаторами щотижневої відправки допомоги виступили перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин, перший заступник Глави Адміністрації Президента Геннадій Зубко та голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський.

За словами координатора збору допомоги Григорія Плевако, традиційно військовим передали воду, продукти харчування, посилки для особового складу та спорядження. Останнім часом гуманітарну допомогу військовим возять двома фурами. Таким чином, доставляючи вдвічі більше найнеобхіднішого для військових, благодійників та підприємців. Але не зважаючи на це, потреби у військових залишаються.

«Наразі є потреба в дизельному паливі. Адже це не 100 і не 500 літрів, а набагато більше. Тому, хочу звернутися до житомирян, у кого є можливість забезпечити паливо – повідомте про це за номером (0412) 46-57-54 або за адресою вул. Бородія 32/98», – говорить Григорій Плевако.

Координатор збору допомоги каже: громада Житомира – одна з найактивніших в Україні у питанні допомоги своїм захисникам. Для військових, за його словами, це є додатковою мотивацією боротися до перемоги.

«Наші хлопці щоразу щиро вдячні за допомогу, яку збирають житомиряни. Під час особистих розмов вони діляться, що, якби не громада Житомира – воювати було б набагато важче», – зазначає Григорій Плевако.

Загальний перелік потреб військових:

Килимки туристичні (карімати) – 800 шт.

Білизна натільна з довгим рукавом (оливковий колір) – 2600 шт.

Шкарпетки теплі напіввовняні – 2600 шт.

Туристичні палатки 2-місні – 300 шт.

Спальники (на – 5 градусів) –  300 шт.

Шапки-фески – 1000 шт.

Балаклави трикотажні – 300 шт.

Станки для гоління

Пінка для гоління

Дезінфектори

Дитячий крем

Вологі серветки дитячі

Нагадаємо, допомогу 95-й аеромобільній бригаді можна залишити в приймальні першого заступника Глави Адміністрації Президента Геннадія Зубка за адресою: м. Житомир, вул Бородія 32/98, тел. (0412) 46-57-54.

Житомир.info за матеріалами у Facebook

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі