Влада

Житомирська облрада проголосувала за виділення 6,5 млн.грн. на допомогу переселенцям та учасникам АТО

11 September 2014, 16:20

 На реалізацію Програми соціальної підтримки громадян, які прибувають з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції на територію Житомирської області, та військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, Нацгвардії, СБУ, інших силових структур області, що брали участь в АТО, з обласного бюджету виділять 6,5 млн.грн.

Таке рішення було прийняте на сесії обласної ради 11 вересня.

«Ми спочатку виділили 2 мільйони, зараз ми цю програму розширили: там є і відшкодування, там є і лікування. Це дуже, до речі, делікатне питання – є ті, які рекомендують лікування, при чому лікування лише в Ізраїлі, в той час коли є заяви ряду країн, які готові безкоштовно лікувати: Польща, Чехія і інші. Тому це повинні робити не ми з вами, мають спеціалісти розбиратися кого і куди можна послати. Ізраїль безкоштовно не лікує нікого. Наскільки хватить цих коштів? Їх може не хватити, але 6,5 мільйонів – це краще ніж 2. І ми розуміємо, що прийдеться можливо добавляти», - прокоментував голова обласної ради Віталій Француз.

Нагадаємо, спочатку на реалізацію програми планували виділити 2 млн.грн., але після обговорення на депутатських комісіях сума була збільшена на 4,5 мільйони.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії 11 веренся депутати голосували підняттям рук.

Місце депутат облради Олександра Кравцова

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі