Місто

Фабрика вікон «Океан» привітала житомирян з Днем міста

13 September 2014, 20:05

 Солодкі подарунки та повітряні кульки для дітей і розіграш смартфону, двох планшетів, ноутбуку, мікрохвильової печі та дев’яти сертифікатів на продукцію серед дорослих.

В такий спосіб фабрика вікон «Океан» привітала житомирян з Днем міста. Розіграш подарунків відбувався серед клієнтів фабрики вікон «Океан». Засновник компанії «Океан» Володимир Кропивницький привітав житомирян зі святом і наголосив, що в нелегкий для країни час необхідно єднатися та разом допомагати нашим військовим на Сході країни.

«Розуміючи чітко ситцуацію, яка сьогодні у нас в країні, я впевнений, що не тільки ми, але і всі ви долучаємося до справи, вкрай важливої сьогодні - це  допомога нашим воїнам, які сьогодні на сході, і це допомога нашим воїнам, які сьогодні знаходяться в шпиталях. Наша компанія довго думала, радилась, що може не на часі сьогодні це святкування і це жеребкуванн, але ми впевнені, що наша якість, і наше слово має бути завжди твердим, тому компанія Океан все таки проводить цю гарну акцію, як і обіцяли, але передусім ми збільшили наш призовий фонд, і хочемо подарувати шпиталю Житомира сертифікат на отримання ліків для поранених, які знаходяться у Житомирському шпиталі на 30 тисяч гривень», - каже Володимир Кропивницький.

Окрім допомоги військовим фабрика вікон «Океан» також взяла під шефство дитячий будинок. Під час проведення акції будь-хто бажаючий міг записатись на замір та отримати москітну сітку або підвіконня у подарунок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі